måndag 29 oktober 2012

Måndag 10/29

Säger bara att vi i Teamet går ut i all vänder blåste runt 25 sm när vi drog hemifrån men inte stoppar det oss alls, på med kläderna o sen ut till båten men ja efter lite nötande så var vi riktigt blöta men det gör inget får komma ut o stå o kasta lite finns ju inget bättre liv.




 Så här kände vi oss =)










Men vad gör det imorgon är vi på det igen men imorgon får frun stanna hemma efter som hon jobbar tyvärr synd när det ska bli fint väder med lider med henne, 
Imorgon blir det jag Jonas, Robban , Mattias. så imorgon ta vi med oss en grill så grillar vi korv med under dagen så hoppas på en riktigt härlig dag med gänget men fattas en i gänget men som tur är kommer det fler gånger eller hur frun.


så idag var fisket inte så bra efter som det blåste som fan där men ett hugg fick Mattias med det var med allt testade överallt men inget. så imorgon ska jag testa med mete med bara för att aldrig gjort det så blir nytt för mej =)

så imorgon kommer det fotas en del som kommer upp på bloggen =) så mina gäster bli nöjda har varit dött här ett tag men varit dåligt väder plus jag jobbat mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar